Hvor længe dit realkreditlån kører bestemmer, hvor meget du betaler

Den første ting, de fleste af os tænke på når tid kommer til at tage et lån på et nyt hjem er renten.
Det er helt naturligt og meget fornuftige. Renten betaler vi kan gøre en enorm forskel – en forskel, beløber sig til titusindvis af dollars – i hvad de faktiske omkostninger ved vores hus i sidste ende viser sig for at være.
Alligevel er rentesatser langt fra det eneste værd at tænke over hvor det drejer sig om realkreditlån. Andre vigtige variabler skal overvejes også. Et er spørgsmålet om, hvorvidt at tage en fast rente på vælge mellem de mange slags variabel – sats pant, der er blevet oprettet i år til at opfylde de forskellige behov i forskellige købere.
En anden – og en meget vigtig betænkning-er det temmelig grundlæggende spørgsmål om hvor længe du ønsker dit realkreditlån til at køre. Selv med fastforrentede realkreditlån er et bredt spektrum af tid spænder almindeligt tilgængelige. I de fleste tilfælde er ekstremerne 15 år på den korte side, 30 år på længe.
Nogle år siden, da en berømte videnskabsmand blev bedt om at navngive den mest magtfulde kraft i universet, svarede han “the power of renters rente.” Dette svar antyder, at han blev kyndig ikke kun om naturlovene men principperne om finansiering-om hvad der sker med selv en beskeden sum penge når det fortsætter med at akkumulere interesse år efter år efter år.
Endda til en beskeden rente, kan penge i en opsparingskonto dobbelt inden ti år eller mindre. Det beløb faktisk betalt for et hus med en $100.000 pant kan vise sig for at være flere hundrede tusinde dollars, hvis pantet kører i 30 år.
Når du vælger et realkreditlån på kun 15 eller 20 yeas, på den anden side hugge du en stor del af væksten i din samlede forpligtelse. Men for at gøre dette uden at reducere størrelsen af dit realkreditlån, du nødt til at gøre en større udbetaling hver måned. Som i de fleste af livets store beslutninger, indsatserne er høje og trade-offs kræver nøje overvejelse. Først og fremmest kræver de en omhyggelig undersøgelse af dine ressourcer, dine ambitioner og dine personlige prioriteringer.
En person, der er villig til at kortsigtede livsstil ofre for langsigtede gevinster sandsynligvis vil foretrække en kortere pant. Hvis dit motto er “spise, drik og vær munter”, på den anden side vil ikke tanken om at klemme ekstra penge ud af dit budget for at skabe et større hus betaling have meget appel.
Hvis du er tiltrukket af en kortere, hurtigere pant og tror du måske være i stand til at håndtere en, Spørg din ejendomsmægler til at vise dig, hvor meget langsigtede besparelser sådan en fremgangsmåde kan gøre muligt. Chancer er du vil blive forbløffet over størrelsen af antallet.
Husk dog, at en 15-års eller 20-årig pant, ved at øge din månedlige forpligtelser nu og i årene fremover, kraftigt kan reducere din fleksibilitet.
En god metode er at tage en 30-årig pant, men prøve at disciplinere dig selv til at gøre en ekstra månedlig betaling hvert år. Hvis du kan holde til sådan et regime, vil i sidste ende det give fordelene ved en 15-årig pant. I mellemtiden, vil du være mindre spændt, hvis skiftende omstændigheder reducere din evne til at foretage månedlige betalinger.
Hvad er virkelig vigtigt gør dig selv klar over, hvor mange forskellige muligheder du har og indsamling af detaljerede oplysninger om dem, der interesserer dig mest. En god ejendomsmæglers kan være din nøgle til alle de oplysninger, du kunne eventuelt behov.

8 comments

 1. YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: bourgognevine.dk

  WE PROVIDE ORGANIC VISITORS BY KEYWORD FROM SEARCH ENGINES OR SOCIAL MEDIA

  YOU GET HIGH-QUALITY VISITORS
  – visitors from search engines
  – visitors from social media
  – visitors from any country you want

  CLAIM YOUR 24 HOURS FREE TEST => https://bit.ly/2V9Gsw2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.