Fem måder Small Cap selskaber kan tiltrække store investorer

Hvis du arbejder for et børsnoteret selskab, er der enkle, men effektive skridt du og din investor relations direktør kan tage nu for at øge virksomhedens eksponering og tiltrækningskraft for investorer, dermed styrke andel værdi og aktionær støtte. Disse er enkle, men bevist strategier for at opnå og fastholde en trofast og stadigt stigende investor efter. Læs ’em og høste.

[1] ophold One Step Ahead af din investorer – indeholder nøjagtige og rettidige oplysninger om din virksomhed

Hvordan fortæller de fleste investorer en god bestand fra dårlig? De ikke… Det fortæller dem. Det fortæller dem af sine handelsaktivitet, volumen, diagram historie, osv. Men vigtigst af alt, det fortæller dem ved at klikke på en knap: “Vis seneste overskrifter”.

Faktisk gøre det lige nu. Gå online (hvor de fleste investorer foretage deres due diligence og gøre deres handel beslutninger) og se din virksomheds sidste fem pressemeddelelser, ligesom en gennemsnitlig investor ville. Baseret på hvad du ser, er din virksomheds lager en køber?

Hvis du for nylig malet bygning; Dette er storartet! Prale om det på den næste firmafest. Men hvis virksomheden netop underskrevet en multi million dollar global distribution tilbud—bruge de par hundrede dollars på pressemeddelelsen. Endnu bedre… Prøv at inddele den ene store PR i tre eller fire mindre PRS Når det kommer til materielle positive nyheder, er mængde bedre end kvalitet, også kendt som Shotgun effekt. Da nyheden er ikke særlig flatterende eller generelle husholdning ting, omvendt er tilfældet; holde disse meddelelser få og langt imellem, hvis muligt.

Også holde din virksomheds hjemmeside opdateret. Sørg for alle de seneste pressemeddelelser afspejles på virksomhedens hjemmeside og oplysningerne opdateres kvartalsvis. Hvis din virksomhed ikke vokser eller ændre nok kvartal af kvartal, nogen ikke gør deres job. (For hjælp med din hjemmeside IR afsnit eller aktionær oplysningskampagner, prøv at kontakte folk på www.EvergreenMarketingInc.com.

[2] hvisken glad aktionærer kan være Deafening

Ord i munden er stadig den bedste reklame der er. Hvis du får chancen for at tale direkte til nogen af dine aktionærer prøve at spørge dem, hvordan de første gang hørte om din virksomhed. Svaret vil de fleste sandsynligvis være “fra en kollega investor”. Der er folk derude lige nu der ved nok om din virksomhed til at anbefale det til alle de kender… eller ej. De kaldes aktionærer. Nøglen er at holde denne hær af stemmer velforsynet med en lind strøm af gode nyheder til at sprede.

Husk, at din aktionærer kan fremme og diskutere din virksomhed og dens investering potentiale i måder og steder, som du lovligt kan ikke. I denne Internet / information alder, du, som en direktør for et børsnoteret selskab, er en af de få, der ikke har total ytringsfrihed. Disse aktionærer er din ikke så tavse flertal derude for (eller imod) du på World Wide Web, 24/7 steder du sikkert ikke engang ved eksisterer.

Hvis du virkelig ønsker aktionærer at blive ophidset nok om din virksomhed til at fortælle alle kender de det, prøv at få en af dem på telefonen engang eller sende en personlig email; selv om det er bare at sige Hej og takke dem for deres støtte. Taler direkte til den administrerende direktør for et selskab de er egen bestand i som taler til guvernør for nogle investorer. Jeg har set den. Endnu vigtigere, har jeg hørt om det.

[3] den sultne kat gør den bedste jæger

Hvis et træ falder i skoven og der er ingen, der til at høre det, det stadig gøre en lyd? Hvem bekymrer sig! Men hvis virksomheden frigiver positive nyheder og der er ingen, der til at høre det, nogen vil pleje; din aktionærer.

Intet afskrækker nuværende aktionærer (såvel som potentielle fremtidige) mere end seende en stock ende session med ringe eller ingen stigning i aktiekurs eller volumen på en dag, når positive nyheder er frigivet. Sure, wire tjenester er globale, men mere end sandsynligt, vil det kun være din eksisterende aktionærer, der vil være på udkik efter og (forhåbentlig) læsning virksomhedens pressemeddelelser.

Som vi diskuterede tidligere, er den bedste måde at tiltrække fremtidige aktionærer ved at udnytte nuværende aktionærer for at hjælpe med at gøre “jagt”. Tænk over dette; Hvis hver eneste af dine aktionærer fuldt forstået og mente, at hvis der var dobbelt så mange af dem, er aktiekursen muligvis to gange den pris, det er nu. Du skal holde din hær af aktionærer konstant voksende hvis for ingen anden grund end, at alle dine nuværende aktionærer i sidste ende vil sælge deres lager og videre… Det er kun et spørgsmål om Hvornår.

[4] få organiseret. Få klar. Komme i gang!

Alle øjne i rummet er på dig. “Okay Boss, hvad er planen?” Og derefter du besvare…

Dit corporate plan at øge aktionærernes støtte og bevidsthed er som en køreplan at detaljer den hurtigste og korteste rute til din destination. Planlægning af turen er den nemme del. At få alle andre om bord på turen kan tage et stykke arbejde. At “arbejde” starter med alle at vide, hvad deres specifikke arbejdsopgaver og den mest effektive måde at udføre dem.

Dette fører os til; “Få gang!” Aktivitet skaber produktivitet og produktiviteten skaber nye aktionærer, såvel som hjælper med at holde eksisterende. Du skal sammensætte en 30 til 60 dages kalender, der skitserer din aktionær bevidsthed program. Du bør kunne identificere specifikke udviklinger, der bør finde sted i løbet af hver uge.

I begyndelsen, være sikker på at undgå den at få klar til at få klar fælde. Når du har hovedparten af din operation og team på plads, få dem i gang. Må ikke blive alt for modløs, hvis din tidlige resultater er mindre end håbet. Denne form for virksomhed er mere som et maratonløb end en sprint. Det kan tage nogle små skridt i første omgang at få din operation op og køre for langdistanceflyvninger.

[5] du ikke kan forvente, hvad du er ikke villig til at inspicere

Delegationen er ikke lig ledelse. Du skal blive opdateret fra dem, der faktisk gennemfører din aktionær bevidsthed og støtte programmer. Hvad de rigtigt og hvad de gør forkert afgør succes af dit program. Din forvaltning (og inspektion) af programmet og dem, der gennemfører det er nøglefaktorer for at nå dine mål.

Jeg er ked af at sige hovedparten af investor relations pligter er ofte ses som et nødvendigt onde. Men, hvis du ønsker din stock afspejler en stærk markedsværdi du skal være villig til at gå den ekstra mil. På vegne af din aktionærer, tage ansvaret for dit investor relations program så lad alle involverede ved præcis hvad der forventes af dem.

Disse enkle, men effektive trin vil have en enorm indflydelse på hvordan nuværende aktionærer, som godt som fremtidige investorer se dine bestræbelser på at vinde deres støtte ved første støtte dem. Lederskab er let… Hvis du er villig til at påtage sig det.

7 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.