En Franchise – din egen virksomhed, men omfatter støtte og vejledning.

Mange mennesker drømmer af drive deres egen forretning og for at give op en dag på jobbet. De fleste af disse ambitiøse personer kun har den mest grundlæggende af nødvendige færdigheder, og erkender, at deres virksomhed ikke ville stå en god chance for succes.

En Franchise er svaret for mange af disse vordende iværksættere.

En Franchise virker ved franchisegiver sælger en forretningsplan til franchisetageren. Honorar kan omfatte markedsføring, en hjemmeside, en hjemmeside og køretøjer i virksomheden bemaling. Det vigtigste franchisegiver giver er uddannelse i gennemførelsen af forretningsplanen.

Franchise forretninger har en langt større chance for succes, fordi franchisetageren har uddannelse, vejledning og tilsyn i de tidlige stadier. Denne støtte er dyre og for franchisetageren kan have til at betale en procentdel af omsætning eller fortjeneste at franchisegiver.

Mange high street virksomheder kører på en franchising forretningsmodel herunder McDonalds og mange andre fastfood og kaffe virksomheder. Andre favoritter rengøring af virksomheder og automat virksomheder.

En franchise har ulemper, også. Du skal få din forsyninger fra et begrænset udvalg af godkendte leverandører eller selv, lige fra franchisegiver. Du er nødt til at holde med den franchisegiver virksomhedsbillede og er ikke gratis at udvikle eller ændre billedet på business, som du vil.

Du kan finde franchise fra skrupelløse virksomhedsejere, der har besluttet at tilbyde franchise i en udokumenteret virksomhed at gøre en hurtig sorteper. Du har brug for til forskning nogen potentielle franchise i stor detalje, og for at sikre franchisegiver er en del af en Franchise medlem gruppe. Hvis det er muligt, bør du tale med andre med samme franchise og forsøger at drage fordel af deres erfaringer.

Franchiseoperationer tilbyder en understøttet og lettere rute til at køre din egen virksomhed end bare at gå alene, men der kan være tunge startomkostninger. Din forskning vil snart vise dig, at de fleste franchises koste mellem fem og tyve tusind dollars. Du kan finde en automat franchise for mindre, og en Mcdonald’s franchise kan koste dig en cool $250K.

7 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.