Den dårlige Side til gæld konsolidering selskaber

Det er svært at undgå at lægge mærke til den massive vækst, at der har været i gæld konsolidering selskaber i de sidste par år. I første omgang, gæld konsolidering selskaber var nogle af de største annoncører på internettet, og nu har de flere TV-reklamer end nogle af de mest kendte mærker. Men en række af disse gæld konsolidering selskaber er blevet sagsøgt af talrige advokat generalerne, FTC og IRS over deres formodede ‘non-profit’ status.
En af de værste gæld konsolidering selskaber har faktisk haft en føderal retssag indgivet mod det og FTC og fem individuelle stater har gemt separat retssager mod virksomheden. Dette selskab erklærede kapitel 11 konkurs, men virkeligheden er at de ikke jo gået fallit selv, de har simpelthen ændret til så mange andre virksomheder, at de er mest sandsynligt rundt i en form.
Interessant, kalde mange virksomheder ikke sig selv “gæld konsolidering selskaber” længere på grund af den dårlige presse at alle sagsanlæg mod denne første selskab genereret. Du kan høre ‘gæld forhandling’ eller ‘gældssanering’ selskaber, der er dybest set “gæld konsolidering selskaber”, der bruger ulovlig taktik og bør undgås.
Du kan tjekke enhver gæld konsolidering selskaber, eller en anden virksomhed for sags skyld med din lokale Forbrugerstyrelsen beskyttelse og Better Business Bureau i virksomhedens placering. Vær opmærksom på at gæld konsolidering selskaber med en god bedømmelse kan betyder absolut ingenting. Faktisk over 75% af de klager, der modtages af Better Business Bureau gør ikke tælle mod selskabet vurdering hvis klagen er betragtet som løst. Better Business Bureau har ingen myndighed til at undersøge klager mod gæld konsolidering selskaber, og heller ikke løse dem..
Én bestemt ord af rådgivning er at undgå enhver gæld konsolidering selskaber, der har en registreret adresse i Maryland eller Florida. Dette skyldes, at disse to stater ikke regulerer gæld konsolidering selskaber. Der er så mange gæld konsolidering selskaber tilgængelig, hvis du virkelig føler, at dette er den bedste fremgangsmåde for du så undgå dem i Maryland eller Florida skal være enkel og vil spare dig at bekymre sig om beskæftiger sig med en berygtet organisation.
Du kan finde en række hjemmesider, der tilbyder en kunde anmeldelse afsnit for gæld konsolidering selskaber. Det er værd at checke ud at se, hvis kunder af nogen af de gæld konsolidering selskaber, som du overvejer at tilmelde dig med har haft problemer beskæftiger sig med dem i fortiden.
Tage en se på dårlige Side til gæld konsolidering selskaber her-

9 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.